torsdag 24. september 2009

Karrieredagen på gløshaugen!






Når NTNU i Trondheim arrangerer karrieredag, så må Imperiet ut å rekrutere.

Torsdag i forrige uke var vi tre mann fra 501st Nordic Garrison som troppet opp på gløshaugen for å vise at vi eksisterer for nye og gamle studenter i Trondheim.
At dette var på karieredagen på gløs satte en liten spiss på det hele. Ingenting som å få lire av seg komentaren "Imperiet rekruterer da de også ,ved siden av tunge internasjonale selskaper som stiller med dyre dresser med fæle folk oppi. Vi stiller derimot med dyre kostymer med bra folk inni.
Så her legger jeg ut noen av de bildene som ble tatt slik at folk får se. Akkurat kommet hjem fra seinskift nå så det blir bare ett kort innlegg.

Og ja, kraften er med meg!

fredag 18. september 2009

My heart on my sleeve, and my mind on my t-shirt!

Satan hakke ta deinn hær triste verden vi leve i. Etter x antall sesonga med satans idolhelvette, så har dæm no satt i gang med x-factor! Å enda så e det mang av de samma folkan som synes det e en god ide å drit sæ loddrætt ut på tv, for ikke å snakk om de imbissile produsentan som fortsatt mene at det her har underholdningsverdi!" FAEN!

Ett aldri så lite sleivspark te Jan Erik Karlsen: Seirøst! Æ trur faen spøtte mæ Hitler tjent spenna sine på en mer annstendig å ærværdig måte enn det du gjør!

Neste punkt på lista over ting som fucke opp livet mitt om dagen: Iphone.......Satan smætte ta de jævla monopolistan i apple, mått dæm råtne sakte men sikkert nedente.

At det ska vær så jævlig vanskelig å få bruk en telefon med det abonemnetet man vil e helt utruli. Har tråla wwwhælvette i ukesvis, å det eneste som e å finn e halvsonge løfta å dårlige taskenspillerkunsta.

På toppen av det hele så har æ en sånn dag korr livet mitt virke helt feil. At det e nå fundamentalt gæli ett sted, uten at æ veit ka.

Så te neste gang: Gjør verden te ett bedre sted brenn en tvproduser, eller en iphone!

I dag så heie æ på'n Lucifer!