fredag 18. september 2009

My heart on my sleeve, and my mind on my t-shirt!

Satan hakke ta deinn hær triste verden vi leve i. Etter x antall sesonga med satans idolhelvette, så har dæm no satt i gang med x-factor! Å enda så e det mang av de samma folkan som synes det e en god ide å drit sæ loddrætt ut på tv, for ikke å snakk om de imbissile produsentan som fortsatt mene at det her har underholdningsverdi!" FAEN!

Ett aldri så lite sleivspark te Jan Erik Karlsen: Seirøst! Æ trur faen spøtte mæ Hitler tjent spenna sine på en mer annstendig å ærværdig måte enn det du gjør!

Neste punkt på lista over ting som fucke opp livet mitt om dagen: Iphone.......Satan smætte ta de jævla monopolistan i apple, mått dæm råtne sakte men sikkert nedente.

At det ska vær så jævlig vanskelig å få bruk en telefon med det abonemnetet man vil e helt utruli. Har tråla wwwhælvette i ukesvis, å det eneste som e å finn e halvsonge løfta å dårlige taskenspillerkunsta.

På toppen av det hele så har æ en sånn dag korr livet mitt virke helt feil. At det e nå fundamentalt gæli ett sted, uten at æ veit ka.

Så te neste gang: Gjør verden te ett bedre sted brenn en tvproduser, eller en iphone!

I dag så heie æ på'n Lucifer!

2 kommentarer:

  1. Du burde rette kritikken mot Jan Fredrik Karlsen tror jeg ;-)

    SvarSlett
  2. Æ veit, blei gjort oppmerksom på det der. Va skreve i affekt heile greia....

    SvarSlett